Waarom een masterclass bij het UIN?

Het UIN verzorgt de opleiding tot craniosacraal therapeut. In de CST werken we met het lijf. In ons lijf is ons leven opgeslagen. Met ons lijf geven we uitdrukking aan ons leven, aan wie we zijn en aan wat we willen bereiken in ons leven. Het lijf is voor ons het aangrijpingspunt om iemand in zijn kracht te brengen, te leren reguleren, zijn pijn, zijn ervaringen en zijn beleving te onderzoeken. Onze masterclasses hebben dan ook meestal alles met het lijf te maken.

Alle masterclasses zijn geschikt als nascholing voor craniosacraal therapeuten die zijn afgestudeerd aan de opleiding van Upledger of Peirsman, maar een aantal staan ook zeker open voor andere beroepsbeoefenaars. Onze docenten zijn allemaal HBO+ opgeleid en brengen een schat aan ervaring vanuit hun vakgebied mee in hun lessen. Neem een kijkje bij onze masterclasses. Er zit vast iets bij wat je aanspreekt: 

Ben je therapeut, coach of counseler uit het reguliere of complementaire veld en wil je (meer) werken met het lijf, dan zijn de masterclasses "Emotieregulatie"  en/of  "Trauma & regulatie"  wellicht wat voor jou:

Ook de Supervisie en de workshop "Intervisie" zijn toegankelijk voor alle mensen die met mensen werken. 

Masterclasses CST

Sommige nascholingen zijn gericht op het verbreden en verdiepen van je kennis van de structurele technieken in de CST. In deze nascholingen zorgen we ervoor dat wat je leert altijd gekoppeld is aan de benodigde anatomie, fysiologie en pathologie zodat je kennis ook daarin up-to-date blijft. 

Daarnaast hebben we nascholingen die meer gericht zijn op de SER, dialoog en communicatie. Daarin doe je kennis en vaardigheden op over SER vanuit nieuwe ontwikkelingen binnen ons vakgebied of vanuit relevante nieuwe ontwikkelingen in verwante vakgebieden, zoals geweldloze communicatie, psychologie en psychotherapie. 

Nascholingen worden deels ontwikkeld door docenten die ook het curriculum CST geven, maar we hebben ook docenten uit verwante vakgebieden die bij ons nascholing geven. Laat je verrassen door het aanbod, wat zich steeds verder uitbreidt. 

Cranio met kinderen 
Pediatrie
Masterclass
Pediatrie
Masterclass
Schrijf je in op de interesselijst. Bij voldoende belangstelling organiseren we deze module op nog nader te bepalen data.
Masterclass
SNRO-geaccrediteerd als nascholing en voor de PSBK
Trauma
Masterclass
SNRO-geaccrediteerd
Trauma
Masterclass
Binding in ouder-kindrelaties
Masterclass
Binding in de therapeutische setting
Masterclass
Ben je op zoek naar diepgaander contact in je (werk)relaties? Wil je graag écht met je volle aandacht kunnen luisteren? Wil je je vermogen ontwikkelen om met lastige situaties om te gaan? Hoe kom je van conflict tot synergie en van compromis tot win-win?
Masterclass
Masterclass