Bevlogen team

Wij werken met een bevlogen team van docenten voor het curriculum CST. Ze zijn allemaal ZZP'ers met een eigen praktijk. Vanuit de praktijk geven ze daarnaast les aan het UIN. Met hun vakkennis en brede ervaring, hun betrokkenheid bij het vak, hun zorgvuldigheid en hun passie om andere therapeuten op te leiden, dragen ze graag bij aan de ontwikkeling van nieuwe professionals in de craniosacraal therapie. 

We streven ernaar dat je elke module van een andere docent krijgt, waardoor je de vruchten kunt plukken van veel verschillende ervaringen. Als team werken ze nauw samen om ervoor te zorgen dat je opleiding soepel verloopt en alle modules op elkaar aansluiten. Daarbij dragen ze graag bij aan de persoonlijke ontwikkeling van iedere student afzonderlijk en houden tegelijkertijd ook de groepsdynamiek nauwlettend in de gaten. 

Daarnaast voegen we graag gastdocenten toe aan ons team daar waar hun expertise, kennis, kunde of ervaring een waardevolle toevoeging zijn voor de opleiding of voor de masterclasses die we organiseren.

Nadere kennismaking met onze docenten.