details

PR3: social media

INSCHRIJVEN

Voor wie? 
Voor diegenen die nog niet eerder een praktijk hebben gevoerd maar dat wel willen gaan doen. Je kunt meteen vanaf het begin een goede start maken door op 'eigen' manier te communiceren met toekomstige cliënten. En voor diegenen die op zoek zijn naar een passende, eigen manier om hun reeds bestaande praktijk onder de aandacht te brengen zonder al te “pusherig” over te komen. Dus voor iedereen in het derde leerjaar, tenzij je vindt dat je hiervoor vrijstelling kunt krijgen. Een verzoek daartoe dien je in bij het secretariaat.

Je kunt de PR 3 ook volgen als masterclass net als de hele cyclus PR en marketing.

Hier vind je informatie over cursusdata, kosten en inachrijven

Derde dag: Social Media
Om je praktijk zichtbaar te maken en te kunnen promoten zijn social media tegenwoordig onmisbaar geworden. Maar hoe doe je dat? Hoe gebruik je social media? Hoe neem jij je plek in en wat werkt en wat werkt niet.
Gastdocent Sanne Franssen is een fenomeen op dit gebied en gaat je op deze dag meenemen in de wereld van de social media. Zij leert je hoe je ze effectief kunt gebruiken, zodat jij zichtbaar wordt in het complementaire veld en dat cliënten jou weten te vinden.
Sanne heeft een eigen marketing bureau met als inspirerende slogan: “Leef je missie met een sterke branding, webdesign en online marketing”.

Wat levert het je op?
Na deze module kun je uit de voeten met social media als Facebook, LinkedIn, Instagram en TikTok. Je kunt jezelf en je eigen praktijk promoten op een manier dat het je die cliënten gaat opleveren die jij graag in je eigen praktijk wilt hebben.


Deze dag is ook los van de andere twee dagen PR te volgen als je al een goede website hebt en je wilt wel leren hoe je je meer kunt profileren op social media.