details

Advanced 1 CST

INSCHRIJVEN

KLIK IN HET BLOKJE OP   Alle data: +   OM ALLE CURSUSDAGEN TE ZIEN

Je kunt deze 5-daagse module volgen als je de SER 2 en de Trauma & regulatie 1 positief hebt afgerond.

Voor afgestudeerde therapeuten bestaat er in dezelfde formule ook een Advanced 2 als nascholing en soms wordt er op verzoek zelfs een Advanced 3 georganiseerd.

De kosten voor deze module zijn inclusief de kosten voor overnachting en maaltijden tijdens de week.

Je verblijft van maandagochtend tot vrijdagmiddag de hele week in Doorn. De cursus is in hetzelfde gebouw als waar je overnacht en waar gegeten wordt. Boodschappen voor de maaltijden worden voor je gedaan. Als groep bereid je gezamenlijk de maaltijden.

Accreditatie
CPION     Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland (onderdeel van de vierjarige beroepsopleiding tot Cranio therapeut)

Hier vind je alle informatie over data, kosten en inschrijven

In de Advanced heb je de mogelijkheid om voor jezelf barrières te slechten die je ervan weerhouden om de therapeut te worden die je graag zou willen zijn. En tegelijk maak je ook vlieguren. Je persoonlijke en professionele ontwikkeling krijgen een boost. Veel mensen kijken op de advanced terug als een heel leerzame, fijne week waarin ze zich enorm gezien en gedragen hebben gevoeld door de groep. Het feit dat we als groep de hele week samen zijn, draagt daar aan bij. Als ergens tranen en schaterlachen hand in hand gaan, dan is het wel op de Advanced.

Programma
De groep wordt in twee groepen van vijf therapeuten gesplitst. Binnen die groep werk je vijf dagen samen. Dat betekent dat je elke dag door 4 collega’s behandeld wordt, elke dag een keer zelf een proces leidt en elke dag drie keer assistent bent. We starten de dag met een interactieve ronde, waarin de processen van de vorige dag uitgebreid besproken worden. De Advanced wordt gegeven in Doorn. Je verblijft de hele week gezamenlijk op een prachtige bosrijke locatie samen met de docent en assistent op deze module. Na de Advanced Cranio kun je door naar Evaluatie module en op naar je examen C.
Op de eerste dag van deze cursus is de aanvangstijd 9.30 uur. Op de andere dagen wordt er gestart om 8.30. De eindtijd varieert en kan afhankelijk van de processen uitlopen tot in de avond.

Literatuur
• Upledger, J. (2010). Cell talk. Berkely: North Atlantic Books  
• Plett, H. (2020). The art of holding space. A practice of love, liberation, and leadership. Vancouver: Page Two books (360 pg)

Hier vind je alle informatie over data, kosten en inschrijven