Contact met alumni

Ook na je opleiding blijf je bij ons van harte welkom

Als je je diploma hebt gehaald heb je je rijbewijs binnen. Nu moet je vlieguren gaan maken. Natuurlijk houd je als professional daarnaast de nieuwste ontwikkelingen binnen je vak bij. Gaandeweg zul je merken dat je met meer ervaring ook lastiger cliënten of andere problemen in je praktijk gaat tegenkomen waar je misschien geen antwoord op hebt of meer over wilt weten. Mettertijd ontstaat meestal de behoefte aan nieuwe informatie en meer vaardigheden.

Naast de opleiding CST bieden wij veel nascholing aan, aan craniosacraal therapeuten, of je nu bij Upledger of bij Peirsman bent afgestudeerd. Als je meer wilt weten, je vak wilt verdiepen of gewoon voeling wilt houden met collega’s en het vakgebied, dan kun je daarvoor bij ons terecht. Onze nascholingen zijn veelzijdig, praktijkgericht en geven antwoord op vragen of verdere verdieping van een onderwerp uit ons veelzijdige vakgebied. Daarvoor ontwikkelen we zelf nascholingen en we trekken vakbekwame docenten aan uit aanverwante vakgebieden en internationale Upledger docenten. Onze nascholingen zijn geaccrediteerd bij het RCN en bij de NCSV.

Overzicht van alle masterclasses.

Naast het verzorgen van nascholing onderhouden we als opleiding ook het contact met onze alumni op andere manieren. Zo heb je als afgestudeerd therapeut aan onze opleiding de mogelijkheid om te komen assisteren bij een van onze modules. Het is een leuke manier om stukken stof nog eens opnieuw te horen. Je doet veel ervaring op in het begeleiden van nieuw aanstormend talent. Daarnaast vinden wij het fijn om met jou te sparren over het onderwijs. Je toevoeging vanuit het werkveld is voor ons een bron van innovatie en ontwikkeling van het onderwijs binnen het UIN.