Alle masterclasses

In de Cranio werken we met het lichaam. In ons lichaam is ons leven opgeslagen. Met ons lichaam geven we uitdrukking aan ons leven, aan wie we zijn en aan wat we willen bereiken in ons leven. Het lichaam is een prachtig aangrijpingspunt om iemand in zijn kracht te brengen, te leren reguleren, verbindingen aan te gaan en zijn grenzen aan te geven, zijn pijn, zijn ervaringen en zijn beleving te onderzoeken.

Onze masterclasses hebben dan ook meestal alles met het lichaam te maken. Kies een mooie masterclass waar je lichaamsgericht werken verder kunt verdiepen of verbreden.

Zowel Upledger als PCSA therapeuten zijn van harte welkom op al onze masterclasses!

Ben je therapeut, psycholoog, coach, trainer, begeleidingskundige en wil je je lichaamswerk verder verbreden en verdiepen?
Voel je van harte welkom op onze niet cranio gerelateerde masterclasses over trauma, hechting, de therapeutische relatie, systemisch werk of viscerale therapie

Niet cranio gerelateerde masterclasses zijn algemener van aard.
Ben je therapeut, psycholoog, coach, trainer, begeleidingskundige en wil je je lichaamswerk verder verbreden en verdiepen? Voel je van harte welkom! 

Deze masterclasses:

“As your ability to trust
increases, the voices that guide
you can speak more softly.”

John E. Upledger