Je praktijk promoten

Je bent afgestudeerd (complementair) therapeut of craniosacraal therapeut en je voelt een diepe behoefte om met je eigen praktijk je brood te verdienen. Alleen de cliënten weten je nog niet goed te vinden. Elke week is je agenda naar jouw gevoel (net) te leeg. Je wilt zo graag verbinden met je potentiële cliënten, maar het lukt je niet. Of je vindt het heel spannend om je hoofd boven het maaiveld uit te steken en te gaan staan voor wat je kunt. Deze drieluik bestaat uit een dag over Branding, een dag over het bouwen van je Website en een dag over Social media.

Als je gevonden wilt worden, moet je jezelf laten zien

In deze masterclass neemt Sanne Fransen je mee in het jezelf neerzetten als therapeut in het digitale veld. Er zijn heel veel therapeuten in Nederland dus hoe ga je jezelf onderscheiden? Hoe ga je voor jezelf staan? Hoe ga je jezelf laten zien, zo dat je opvalt. Sanne helpt je door het proces heen van jezelf identificeren met jij als professional. Daar horen specifieke woorden, beelden en kleuren bij. Als je werkelijk vanuit de verbinding met jezelf, jezelf gaat laten zien, gaat je praktijk lopen. Mensen voelen onderbewust aan dat het klopt.

Branding is het maken van je eigen merk, met je eigen kleuren, logo en uitstraling, precies afgestemd op hoe jij gezien wilt worden in wat jij te bieden hebt als mens, als therapeut. Goede branding is een must om je praktijk neer te zetten. Met goede branding kun je je onderscheiden van je collega’s.

Vanuit een eigen merk bouw je een eigen website op. Als die staat kun je de wereld in van de social media in, waar je jezelf zichtbaar maakt.

Inschrijven:

Voor iedereen die zelfstandig ondernemer is in het dienstverlenende veld en graag een goedlopende eigen praktijk wil opbouwen.

Je kunt meedoen met het hele drieluik (PR en Marketing) of alleen kiezen voor de laatste dag: Social Media.

KIES EEN PR MASTERCLASS