Evaluatie

Leergang 3

In de module Evaluatie bereid je je voor op het eindexamen craniosacraal therapie

Evaluatie betekent in deze module dat we alles wat je tot nu toe geleerd hebt bij elkaar brengen. Je krijgt de mogelijkheden om al je vaardigheden in de Cranio verder te verdiepen en met elkaar te integreren. Daarbij krijg je direct feedback over je therapeutisch werken en handelen. Tot nu toe is je persoonlijke ontwikkeling in het licht van je professionele ontwikkeling een belangrijk speerpunt geweest. In de module Evaluatie kijken we naar je professionele houding en je therapeutschap. Kortom als behandelaar sta je centraal. We bereiden je voor op je stap in de complementarie gezondheidszorg. Zo komen ook ethiek, beroepsdomein en praktijkvoering aan bod. Verder word je opnieuw getoetst op je structurele technieken. Je behandelt dagelijks, assisteert en wordt dus uiteraard ook zelf behandeld. Elke dag eindigt met een besprekingsronde waarin je je zelf als behandelaar evalueert en door je groepsgenoten en de docenten geëvalueerd wordt.

Wat levert het je op?

Na deze module weet je wat je plek is in de (complementaire) gezondheidzorg. Je weet wat je wel en wat je niet kunt. Je hebt zicht op de mogelijkheden en de grenzen van je beroepsdomein en van jouw manier van behandelen als therapeut. Aan het eind van deze vijfdaagse module krijg je in een adviesgesprek te horen wat in de tijd tussen de cursus en het eindexamen nog jouw persoonlijke aandacht vraagt. Waar liggen nog lacunes, waar moet je eventueel nog iets bijspijkeren, wat kun je goed en waar mag je je focus nog op leggen?

Voor wie is de Evaluatie?

Om aan de module Evaluatie te kunnen deelnemen moet je de Advanced met goed gevolg hebben afgerond en voor examen B zijn geslaagd.

Examen C

Examen C is het eindexamen van de opleiding.

Literatuur

Reglementen Ethiek en beroepsdomein en competentieprofiel van het RCN. Die vind je onder Mijn Upledger.

Duur

5 aaneengesloten dagen van 10:00 – 18:00 uur

Investering

De kosten voor de module evaluatie zijn € 700 en met leergangkorting € 650