Het energetische verhaal van de organen

Het energetische verhaal van de organen

In deze masterclass neem ik je mee in belangrijke principes uit de Chinese geneeskunde die nieuw licht werpen op het lichaamsgericht werken met de verschillende organen. Principes zoals Yin-Yang en de 5 elementen kunnen ons helpen beter te begrijpen waarom organen voelen zoals ze voelen en wat je ermee kunt in de therapie. Welke rol heeft een orgaan in ons systeem? Zoals John Upledger al zei kun je in dialoog met elke cel, dus ook met elk orgaan. Je leert op deze dag aanvullende know how om deze dialoog vorm te kunnen geven en stagnatie in energie bijvoorbeeld door trauma los te laten.

Wat levert het je op?

Na deze dag kun je nog specifieker contact maken met de organen. Je hebt de emotionele en de spirituele achtergronden geïntegreerd, zodat je deze kennis in je lichaamsgerichte behandeling praktisch weet toe te passen.

Voor wie is het energetische verhaal van de organen?

Voor elke (lichaamsgericht werkende) therapeut die meer wil met het werken met organen en het laten stromen van de energie.
Voor elke cranio therapeut en studenten die ten minste CST 1 hebben gevolgd en die geïnteresseerd zijn in de achtergronden van wat de organen te vertellen hebben.

Bekijk hier de webinar over het Verhaal van de organen

Investering

De kosten van de cursus zijn € 150.
Je tijdsinvestering is een dag van 10.00-18.00 uur.