Wat doen wij?

Ontwikkeling tot professional

Wij bieden de opleiding craniosacraal therapie aan naar model van het Upledger Instituut America. Dit model is ontwikkeld door John Upledger. De craniosacraal therapie is door hem ontwikkeld. Wij maken als opleiding deel uit van het kennisnetwerk Upledger Global. Alles wat je in de opleiding leert is ingebed in hedendaagse ontwikkeling en onderzoek binnen de craniosacraal therapie en aanverwante vakgebieden zoals geneeskunde, fysiotherapie, osteopathie, fasciale therapie, psychotherapie.

Wij houden de ontwikkelingen binnen deze vakgebieden bij en verwerken dat binnen de opleiding, daar waar zinvol. Ook kijken we naar de ontwikkelingen binnen de Nederlandse maatschappij en de Nederlandse gezondheidszorg en zorgen ervoor dat onze opleiding professionals aflevert, die daarin passen.

Als docenten zijn we, naast het lesgeven, zelf therapeut in de praktijk. We leiden je op. We ondersteunen je in je professionele en je persoonlijke ontwikkeling binnen je opleiding. We bieden je studiebegeleiding aan en kijken samen met jou wat jij nodig hebt om de therapeut in jou te ontwikkelen. We ondersteunen, begeleiden, behandelen, superviseren en examineren je. In onze opleiding draait het om JOU.