PR en marketing: Je praktijk ben jij

Je praktijk ben jij! – PR voor je praktijk

Ben je een eigen praktijk aan het (door)starten of wellicht heb je een praktijk die wel een oppepper kan gebruiken?
Hoe zorg je ervoor dat je een goed lopende praktijk krijgt met de clienten die bij je passen? Hoe zorg je ervoor dat je duidelijk maakt wie je bent, wat je doet en vooral, wat voor moois jij te brengen hebt? Wat moet je daarvoor doen, en vooral wat niet?
Het is voor velen een uitdaging om een vak als het onze, met al zijn bijzondere fenomenen, op een goede manier voor het voetlicht te brengen, zonder vaag over te komen.

Wat levert het je op?

In deze module leer je de basis voor een goede communicatie over ons mooie vak waar je toekomstige clienten zich echt door aangesproken voelen. Je leert contact te maken met datgene wat jou zelf precies beweegt en hoe je dit letterlijk en figuurlijk kunt vertolken en uitdragen naar de buitenwereld.
Je krijgt manieren aangereikt hoe je jezelf zichtbaarder kunt maken op een bij jou passende manier zonder de gladde verkooppraatjes. Aan het eind van deze dag heb je in woord en beeld ontdekt en uitgedrukt, waar jij en jouw praktijk voor staan, waar je daarna mee aan de slag of verder kunt.

Voor wie?

Voor diegenen die nog niet eerder een praktijk hebben gevoerd maar dat wel willen gaan doen en meteen vanaf het begin een goede start willen maken door op ‘eigen’ manier te communiceren met toekomstige clienten. En voor diegenen die op zoek zijn naar een passende, eigen manier om hun reeds bestaande praktijk onder de aandacht te brengen zonder al te “pusherig” over te komen.

Investering

De cursus kost € 450.
Je tijdsinvestering bedraagt drie dagen van 10.00-18.00 uur.