Social media

Leergang 3

Social media

Om je praktijk zichtbaar te maken en te kunnen promoten zijn social media tegenwoordig onmisbaar geworden. Maar hoe doe je dat? Hoe gebruik je social media? Hoe neem jij je plek in en wat werkt en wat werkt niet. Gastdocent Sanne Franssen is een fenomeen op dit gebied en gaat je op deze dag meenemen in de wereld van de social media. Zij leert je hoe je ze effectief kunt gebruiken, zodat jij zichtbaar wordt in het complementaire veld en dat cliënten jou weten te vinden.

Sanne heeft een eigen marketing bureau met als inspirerende slogan: Leef je missie met een sterke branding, webdesign en online marketing.

Wat levert het je op?

Na deze module kun je uit de voeten met social media als Facebook, LinkedIn, Instagram en TikTok. Je kunt jezelf en je eigen praktijk promoten op een manier dat het je die cliënten gaat opleveren die jij graag in je eigen praktijk wilt hebben.

Voor wie?

Voor diegenen die nog niet eerder een praktijk hebben gevoerd maar dat wel willen gaan doen en meteen vanaf het begin een goede start willen maken door op ‘eigen’ manier te communiceren met toekomstige cliënten. En voor diegenen die op zoek zijn naar een passende, eigen manier om hun reeds bestaande praktijk onder de aandacht te brengen zonder al te “pusherig” over te komen. Dus voor iedereen in het derde leerjaar, tenzij je vindt dat je hiervoor vrijstelling kunt krijgen. Een verzoek daartoe dien je in bij het secretariaat.

Investering

De cursus kost € 150. Met leergangkorting € 140.
Je tijdsinvestering bedraagt een dag van 10.00-18.00 uur.