details

Cell Talk

INSCHRIJVEN

KLIK IN HET BLOKJE OP   Alle data: +   OM ALLE CURSUSDAGEN TE ZIEN

Deze cursus bestaat uit 2 aaneengesloten dagen.


Inschrijven
Deze module kun je volgen vanaf de Intro SER.

Hier vind je alle informatie over data, kosten en inschrijving


Een van de laatste boeken die John Upledger schreef was Cell Talk. Naast het gebruik van de Inner Physician gebruikte John in zijn behandelingen veel dialoog met organen, systemen, weefsels en zelfs cellen. Daarmee bereikte hij grote resultaten. De dialoog met de innerlijke wijsheid van je weefsel is veel simpeler dan de dialoog die we gebruiken in SER. Het effect is echter niet minder groot.

Omschrijving
In deze tweedaagse nascholing gaan we aan het werk met de dialoog met weefsels, organen en cellen. Daarnaast kun je ook een dialoog voeren met een ziekte of symptomen die zich laten zien. Waarom gedraagt je lichaam zich op deze manier? Wat wil je lever, je immuunsysteem, je psoas je vertellen? Wat kun je doen om beter te worden of te begrijpen waarom deze symptomen of ziekte er zijn? Door werkelijk in de diepte te verbinden en te resoneren met wat het lichaam laat zien, worden dingen duidelijk die het leven van mensen kan veranderen. Cell talk is in al zijn eenvoud life changing.

Programma
Naast wat noodzakelijke theorie over cellen en je immuunsysteem werken we met ervaringsoefeningen om makkelijker contact te maken met je eigen innerlijke wijsheid en van daaruit te werken met de innerlijke wijsheid van degene die op tafel ligt.

Deze module is toegankelijk voor iedereen vanaf de Intro SER.


Hier vind je alle informatie over data, kosten en inschrijving